Monica Badea Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ingrediente : -1 conopidă medie -1 ceapă tocata mărunt -verdeață -400gr brânză (eu am pus de capra) -sare opțional. -5 linguri de faina de ovăz sau de care doriți. -1 lingura turmeric (opțional) -2 linguri de fulgi de drojdie inactiva (sau 2oua) -1 praf de copt -condimente Mod de preparare :se opărește fix 3 minute conopida, se scurge bine de apa și se pune la blender împreună cu fulgii de drojdie sau ouăle, se adaugă și brânza și se blendeaza pana când se obține o pasta. Se pune compoziția într-un castron și se adaugă rand pe rand toate ingredientele. Se pune compoziția rezultata în tava pe hârtie de copt și se coace la 180 grade aproximativ 30 min sau pana când se rumenește. Se taie doar după răcire. Valoare nutriționala 110 calorii pe suta de grame. 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.