Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente:
-1 vânăta mare.
-1ceapa.
-1ardei gras.
-2-3 ciuperci.
-1 roșie .
Sare ,piper, boia dulce.
-cascaval sau branza (eu am folosit cașcaval vegetal).
Mod de preparare:-se taie vânăta pe jumătate,se scobește cu atenție tot miezul,și se pune in tava pe hârtie de copt pt 3-4 minute..intre timp se toaca mărunt ceapa, ardeiul, roșia, ciupercile și miezul de vânăta,și se pun împreună cu sare,piper,boia, într-o cratiță pe aragaz.Se lasă să fiarbă în sucul propriu câteva minute,după care se oprește focul.
Se scot jumătățile de vânăta din cuptor,și se pune umplutura de legume,după care se adaugă cașcaval ras .Se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
35645542_2198978000326211_3070444438846177280_n.jpg.85b2c9ac3520898e2f9d4d2f4aec88b8.jpg
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...