Jump to content
  • Bun venit!

Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

TRANDAFIRI CU SPANAC,LEURDA ȘI NĂUT !

Recommended Posts

Ingrediente :
-500 gr făina (eu am pus integrala)
-1 praf de copt
-500 gr spanac dat la blender fie crud fie fiert
-2-300 gr leurda sau după preferințe
-50 ml ulei
-200 ml apa clocotită(in cazul in care Coca mai necesita măi adăugați astfel încât sa obțineti un aluat ca pentru o placinta..amestecați cu o lingura la inceput ,apa clocotită care trebuie sa opareasca făina ,o sa va ardă și pe Dvs😁)
Se amesteca toate și se obține o Coca buna de lucru la masa.
Se da la odihna pentru 10 minute,timp in care facem umplutura.
-amestecam 200 gr de năut fiert și zdrobit,cu o ceapa tocata mărunt,sare și cașcaval(eu am pus vegan)
Se întinde o foaie și se pune umplutura,după care se rulează strâns precum o clătită.
Se taie rondele de 1-2 cm lățime și se pun in tava pe hârtie de copt cu fața in sus ..le puteți da forma dorita.
Se coc trandafirii la 180 gr aproximativ 30 de minute.

1021155314_WhatsAppImage2021-04-15at18_30_05.thumb.jpeg.e5b4a10c14f6426345ffdeccca9b6f10.jpeg