Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-1 cana de făina (250 gr)
-30 ml ulei
-100 gr îndulcitor sau zahăr(eu nu consum zahăr )
-50 ml apa (in funcție de făina ,mai puteți adauga puțin dacă este prea groasa compoziția ..trebuie sa fie ca pentru chec )
-esența
-1 praf de copt.
-3linguri de cacao (eu am pus pudra de roșcove)
Pentru sirop :- 2 linguri de îndulcitor,esența și 100 ml apa,se fierb și se răcesc,
Pentru glazura :
-5 linguri de cacao (eu am pus pudra de roșcove)
-5 lingurițe de zahăr (eu  am pus îndulcitor )
-5 linguri de lapte praf de soia.
-esența
-2 linguri de ulei de cocos
-20-30 ml apa
Sau puteți folosi ciocolata topita (cu masa mare de cacao )
Se amesteca toate Ingredientele pentru blat și se pun in tava ,se coace prăjitura aproximativ 30-35 de minute la 180 gr ,fără a se deschide cuptorul .
Se da la rece și se taie bucăți mari (atât cât ne dorim sa fie o prăjitura)
Se face siropul și când este rece,se pune prăjitura in el,întorcându-se pe toate părțile ,astfel încât sa absoarbă cât mai mult sirop.
Se scoate și se aseaza pe farfurie și se adauga deasupra glazura care de asemenea a fost realizată din Ingredientele de mai sus,fierbându-se 2-3 minute .

83149256_WhatsAppImage2021-04-21at21_11_18.thumb.jpeg.21f09e1511252b2e38b37c6083c95b66.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...