Monica Badea Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Ingrediente :-1 cana de făina (250 gr) -30 ml ulei -100 gr îndulcitor sau zahăr(eu nu consum zahăr ) -50 ml apa (in funcție de făina ,mai puteți adauga puțin dacă este prea groasa compoziția ..trebuie sa fie ca pentru chec ) -esența -1 praf de copt. -3linguri de cacao (eu am pus pudra de roșcove) Pentru sirop :- 2 linguri de îndulcitor,esența și 100 ml apa,se fierb și se răcesc, Pentru glazura : -5 linguri de cacao (eu am pus pudra de roșcove) -5 lingurițe de zahăr (eu am pus îndulcitor ) -5 linguri de lapte praf de soia. -esența -2 linguri de ulei de cocos -20-30 ml apa Sau puteți folosi ciocolata topita (cu masa mare de cacao ) Se amesteca toate Ingredientele pentru blat și se pun in tava ,se coace prăjitura aproximativ 30-35 de minute la 180 gr ,fără a se deschide cuptorul . Se da la rece și se taie bucăți mari (atât cât ne dorim sa fie o prăjitura) Se face siropul și când este rece,se pune prăjitura in el,întorcându-se pe toate părțile ,astfel încât sa absoarbă cât mai mult sirop. Se scoate și se aseaza pe farfurie și se adauga deasupra glazura care de asemenea a fost realizată din Ingredientele de mai sus,fierbându-se 2-3 minute . 1 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.