Monica Badea Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Ingrediente : -200 gr năut fiert -sare,condimente -50 gr de făina (eu am pus de năut ) -o ceașca cu apa -50 ml ulei Se pasează năutul și se amesteca cu restul Ingredientelor,după care se da la cuptor . Intre timp realizam umplutura -se pun la călit in 2 linguri de ulei ,o ceapa tocata mărunt,2-3 grăunti de usturoi ,o Cutie de ciuperci tocate mărunt ,soia granule fiarta 5-7 minute și scursa bine..se adauga o cana cu apa și se acoperă cu un capac ..se lasă sa scadă apa ,apoi se potrivește de sare și condimente și se adauga peste blatul de năut copt pe jumătate . Se adauga deasupra semințe de susan sau orice doriți și se coace cam 30-40 de minute(in total ). Se taie când se răcește și se poate servi la orice masa principala. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.