Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :

-200 gr năut fiert
-sare,condimente
-50 gr de făina (eu am pus de năut )
-o ceașca cu apa
-50 ml ulei
Se pasează năutul și se amesteca cu restul Ingredientelor,după care se da la cuptor .
Intre timp realizam umplutura
-se pun la călit in 2 linguri de ulei ,o ceapa tocata mărunt,2-3 grăunti de usturoi ,o Cutie de ciuperci tocate mărunt ,soia granule fiarta 5-7 minute și scursa bine..se adauga o cana cu apa și se acoperă cu un capac ..se lasă sa scadă apa ,apoi se potrivește de sare și condimente și se adauga peste blatul de năut copt pe jumătate .
Se adauga deasupra semințe de susan sau orice doriți și se coace cam 30-40 de minute(in total ).
Se taie când se răcește și se poate servi la orice masa principala.

1807511765_WhatsAppImage2021-04-21at21_12_43.thumb.jpeg.9d8fd457eeef22898d215dd853104506.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...