Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente:
-o cutie de năut (400 gr)
-ceapa tocata mărunt sau praz (eu am pus un fir de praz )
-2 linguri de pasta de bulion
-sare,condimente
-5 linguri de făina(eu am pus de năut )
-cașcaval ras pentru pus deasupra (eu am pus vegan )
-măsline fără sâmburi
-100 gr ciuperci tocate marunt
-1 praf de copt
-2-3 linguri de ulei
-1ceasca cu apa
Mod de preparare
-jumătate din năut se pasează cu ustensila de piure,se adauga sare,condimente,făina și praful de copt ,apoi ceașca cu apa și cele doua linguri de ulei.
Se obține o compoziție care se pune in tava pe hârtie de copt și se da la cuptor la 180 gr.
Intre timp călim intr-o cratiță in care punem o ceașca cu apa ,legumele și cealaltă jumătate de cutie de năut rămasă (îl zdrobim cu o furculița) și le potrivim de sare și condimente.
Adăugăm compoziția cu toate Ingredientele deasupra și dam la cuptor din nou.
După aproximativ 15 minute punem și cașcavalul ras deasupra și mai lăsam 10 minute..Per total coacem placinta aproximativ 30 de minute .

997818850_WhatsAppImage2021-04-23at18_15_11.thumb.jpeg.505512a65cb44850324954e48091a37c.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...