Monica Badea Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Ingrediente :Pentru blat :-6 linguri de făina de ovăz sau ovăz măcinat (puteți pune făina de care doriți ) -6 oua -8 linguri de îndulcitor eritritol -1praf de copt -esența -3 linguri de cacao Se bat albușurile spuma cu un praf de sare . Se adauga rând pe rând cate o lingura de îndulcitor și se bat pana se întăresc bine . Se pun gălbenușurile unul cate unul și se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus sa nu se lase . Se încorporează și făina ,cacaua și praful de copt,după care și esența și se da la copt in pentru 40 de minute la 180 gr. Între timp se face o umplutura din brânza dulce (500 gr),5 linguri de îndulcitor,esența și frișcă (200ml...eu am pus fără zahăr de la pilos ) Când se răcește blatul ,se taie in doua sau in trei și se umple cu crema de brânza ,se rade ciocolata sau se pune nuca măcinată și se da la rece minim o ora . Puteți însiropa blatul cu sirop din apa și îndulcitor(eu nu l-am însiropat). 6 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.