Monica Badea Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Pentru blat :-2 oua -1 iaurt mic -50 gr miez de nuca hidratat câteva ore apoi dat la blender -2 linguri de ulei de cocos -1 praf de copt -5-6 curmale date la blender cu putina apa(sau 100 gr zahăr brut sau de orice fel..eu nu consum ) -2linguri de cacao -100 gr făina de ovăz Pentru însiropat se face un sirop obișnuit (eu am topit 2 linguri de miere in 100 ml de apa) Pentru umplutura am folosit un borcan cu gem de prune(fără zahăr ) Se amesteca toate Ingredientele și se coace blatul la 180 gr aproximativ 40 de minute . După răcire ,se taie in doua și se însiropeaza după preferința . Se umple cu orice dulceața doriți ,eu am pus gem de prune . De asemenea foaia de deasupra se însiropeaza și ea și se decorează după plac. Se da la rece și se taie după 3-4 ore! 7 2 Quote
Ramona Bosoanca Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 La 13.05.2021 la 10:53, Monica Badea a spus: Pentru blat :-2 oua -1 iaurt mic -50 gr miez de nuca hidratat câteva ore apoi dat la blender -2 linguri de ulei de cocos -1 praf de copt -5-6 curmale date la blender cu putina apa(sau 100 gr zahăr brut sau de orice fel..eu nu consum ) -2linguri de cacao -100 gr făina de ovăz Pentru însiropat se face un sirop obișnuit (eu am topit 2 linguri de miere in 100 ml de apa) Pentru umplutura am folosit un borcan cu gem de prune(fără zahăr ) Se amesteca toate Ingredientele și se coace blatul la 180 gr aproximativ 40 de minute . După răcire ,se taie in doua și se însiropeaza după preferința . Se umple cu orice dulceața doriți ,eu am pus gem de prune . De asemenea foaia de deasupra se însiropeaza și ea și se decorează după plac. Se da la rece și se taie după 3-4 ore! Foarte delicioasă 😋🤤 Mulțumesc! 🙏❤️ Quote
Buruiana Denisa Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 La 13.05.2021 la 10:53, Monica Badea a spus: Pentru blat :-2 oua -1 iaurt mic -50 gr miez de nuca hidratat câteva ore apoi dat la blender -2 linguri de ulei de cocos -1 praf de copt -5-6 curmale date la blender cu putina apa(sau 100 gr zahăr brut sau de orice fel..eu nu consum ) -2linguri de cacao -100 gr făina de ovăz Pentru însiropat se face un sirop obișnuit (eu am topit 2 linguri de miere in 100 ml de apa) Pentru umplutura am folosit un borcan cu gem de prune(fără zahăr ) Se amesteca toate Ingredientele și se coace blatul la 180 gr aproximativ 40 de minute . După răcire ,se taie in doua și se însiropeaza după preferința . Se umple cu orice dulceața doriți ,eu am pus gem de prune . De asemenea foaia de deasupra se însiropeaza și ea și se decorează după plac. Se da la rece și se taie după 3-4 ore! Multumesc pt reteta am facut si eu aceasta reteta fara curmale ca am Diabet.si am insiropato cu sirop de lamâie Quote
Eugenia Floarea Posted October 21, 2023 Posted October 21, 2023 La 20.06.2021 la 20:52, Monica Badea a spus: Multumim! Multumesc! Ma ridic sa o fac rapid!❤️ 1 Quote
Recommended Posts