Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru blat :-2 oua
-1 iaurt mic
-50 gr miez de nuca hidratat câteva ore apoi dat la blender
-2 linguri de ulei de cocos
-1 praf de copt
-5-6 curmale date la blender cu putina apa(sau 100 gr zahăr brut sau de orice fel..eu nu consum )
-2linguri de cacao
-100 gr făina de ovăz
Pentru însiropat se face un sirop obișnuit (eu am topit 2 linguri de miere in 100 ml de apa)
Pentru umplutura am folosit un borcan cu gem de prune(fără zahăr )
Se amesteca toate Ingredientele și se coace blatul la 180 gr aproximativ 40 de minute .
După răcire ,se taie in doua și se însiropeaza după preferința .
Se umple cu orice dulceața doriți ,eu am pus gem de prune .
De asemenea foaia de deasupra se însiropeaza și ea și se decorează după plac.
Se da la rece și se taie după 3-4 ore!

112324952_WhatsAppImage2021-05-12at21_54_20.thumb.jpeg.9718d6cea4f06793c538c24dc67b6e21.jpeg

  • Like 7
  • Thanks 2
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted
La 13.05.2021 la 10:53, Monica Badea a spus:

Pentru blat :-2 oua
-1 iaurt mic
-50 gr miez de nuca hidratat câteva ore apoi dat la blender
-2 linguri de ulei de cocos
-1 praf de copt
-5-6 curmale date la blender cu putina apa(sau 100 gr zahăr brut sau de orice fel..eu nu consum )
-2linguri de cacao
-100 gr făina de ovăz
Pentru însiropat se face un sirop obișnuit (eu am topit 2 linguri de miere in 100 ml de apa)
Pentru umplutura am folosit un borcan cu gem de prune(fără zahăr )
Se amesteca toate Ingredientele și se coace blatul la 180 gr aproximativ 40 de minute .
După răcire ,se taie in doua și se însiropeaza după preferința .
Se umple cu orice dulceața doriți ,eu am pus gem de prune .
De asemenea foaia de deasupra se însiropeaza și ea și se decorează după plac.
Se da la rece și se taie după 3-4 ore!

112324952_WhatsAppImage2021-05-12at21_54_20.thumb.jpeg.9718d6cea4f06793c538c24dc67b6e21.jpeg

Foarte delicioasă 😋🤤

Mulțumesc! 🙏❤️

 

  • 1 year later...
Posted
La 13.05.2021 la 10:53, Monica Badea a spus:

Pentru blat :-2 oua
-1 iaurt mic
-50 gr miez de nuca hidratat câteva ore apoi dat la blender
-2 linguri de ulei de cocos
-1 praf de copt
-5-6 curmale date la blender cu putina apa(sau 100 gr zahăr brut sau de orice fel..eu nu consum )
-2linguri de cacao
-100 gr făina de ovăz
Pentru însiropat se face un sirop obișnuit (eu am topit 2 linguri de miere in 100 ml de apa)
Pentru umplutura am folosit un borcan cu gem de prune(fără zahăr )
Se amesteca toate Ingredientele și se coace blatul la 180 gr aproximativ 40 de minute .
După răcire ,se taie in doua și se însiropeaza după preferința .
Se umple cu orice dulceața doriți ,eu am pus gem de prune .
De asemenea foaia de deasupra se însiropeaza și ea și se decorează după plac.
Se da la rece și se taie după 3-4 ore!

Multumesc pt reteta am facut si eu aceasta reteta fara curmale ca am Diabet.si am insiropato cu sirop de lamâie112324952_WhatsAppImage2021-05-12at21_54_20.thumb.jpeg.9718d6cea4f06793c538c24dc67b6e21.jpeg

 

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...