Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente :-500 gr năut lăsat minim 20 de ore la înmuiat.
-1 ceapă tocata mărunt
-4-5 graunti de usturoi.
-2 linguri de fulgi de drojdie inactiva (opțional)
-5 linguri de faina (eu am pus de hrisca)
-200 gr  de spanac crud tocat mărunt (se poate și congelat)
-verdeață
-sare, piper, condimente.
Mod de preparare :se da năutul la blender după ce a fost înmuiat pentru minim 20 de ore, se
amesteca cu restul ingredientelor, și se formează chiftele cu mâinile umede, care se pun în tava pe hârtie de copt și se coc pana când se rumenesc frumos.
67377025_2489114147979260_5033863788747554816_n.thumb.jpg.44f242f0d5cd445fa6b908c17394a067.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...