Monica Badea Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Ingrediente :3oua -2 căni de faina de cocos -1 si1/2cana apa minerala -150 gr îndulcitor (eu am pus eritritol) -5 linguri de pudra de roscove sau cacao -esență -1 lingura bicarbonat de sodiu. -50ml ulei de cocos. Pentru crema :10linguri de lapte praf degresat -esență -5 linguri de pudra de roscove sau cacao -5 linguri de îndulcitor -lapte dulce (se adaugă lapte dulce până când se obține o compoziție precum o smântână de groasa) -fulgi de migdale pentru ornat Mod de preparare :se amesteca ouăle cu îndulcitorul până când acesta se topește, se adaugă treptat toate ingredientele rand pe rand (cana pentru măsurat sa fie aceeași pentru toate, o cana de ceai), și se omogenizează totul. Se pune compoziția într-o tava pe hârtie de copt și se coace la foc mic aproximativ o ora acoperita deasupra cu hârtie de copt, deoarece faina de cocos se coace mai greu și riscam sa se ardă deasupra. Se face testul cu scobitoarea și când e gata coapta se da la rece. Se taie în 3 precum blatul de tort și se da la rece câteva minute. Crema :se amesteca toate ingredientele și se adaugă lapte dulce pana când obținem o crema precum o smântâna de groasa, sau după gustul fiecăruia. Se umple prăjitura cu crema de ciocolata, se taie bucăți mari sau după preferința, și se ornează de asemenea după placul fiecăruia(eu am pus fulgi de migdale) Valoare nutriționala 168 calorii pe suta de grame. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.