Monica Badea Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Ingrediente :-2 dovlecei dați pe răzătoare și bine storși. -2 linguri de fulgi de drojdie inactiva (sau doua oua) -400gr brânză data pe răzătoare (eu am pus de capra, slab sărată) -1 praf de copt -5 linguri de faina de ovăz.(sau de care doriți) -2 linguri de amidon de porumb. -verdeața, condimente,sare opțional. Se amesteca toate ingredientele și se lasă 10 minute la odihna aluatul.Trebuie sa obținem o compoziție ca o smântână groasă. Se incinde bine o tigaie antiaderenta (eu am folosit o tigaie de piatră și nu a fost nevoie de ulei pentru uns), apoi se pune câte o lingura sau doua din compoziție, se întinde bine și se coace pe ambele părți după preferința de rumene.se pot servi atât calde cât și reci. Valoare nutriționala 87 calorii pe suta de grame. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.