Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pizza integrală (de post )!
Ingrediente și mod de preparare: -500 gr făină neagră și integrală în amestec (nu am avut suficientă integrală și am completat cu neagră ),1 plic de drojdie uscată (am pus drojdia la activat în făină cu puțină apă și am lăsat 10 minute cu vasul acoperit să se activeze ),1 linguriță de sare ,300 ml apă caldă (adăugați în funcție de făină astfel încât să obțineți un aluat gros așa ca în video )..după ce am amestecat totul am pus în tavă pe hârtie de copt după care am pus la loc cald la dospit pt 20 de minute!
Am tăiat  1 ceapă ,1 ardei gras  și le am adăugat peste aluatul din tavă peste care adăugasem 100 gr bulion(am pus cu măsline pt ca așa am avut ),am adăugat apoi 150 gr porumb din conserva ,400 gr ciuperci din conserva ,100 gr măsline fără sâmburi și 150 gr roșii tăiate felii ,am pus puțină sare deasupra și am lăsat încă 15 minute la crescut !
Am pus tava în cuptor la 180 gr pt 25 de minute ,am adăugat cașcaval vegan ras (100 gr )și am pus din nou la cuptor pt 5 minute,am adăugat și 100 gr brânză vegana rasa și am mai lăsat 10 minute la cuptor la 170 gr (am scăzut temperatura deci )..în total cam 40 de minute a stat pizza la cuptor !
Am tăiat pizza când s-a răcorit puțin ..valoare nutrițională:138 calorii /100 gr 

IMG_7084.jpeg

IMG_7087.jpeg

• Monica Badea changed the title to Pizza integrală(de post)!