Monica Badea Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Ingrediente : -1 kg carne de pui(piept și pulpe am folosit eu) -1 ceapa -2-3 grăunti de usturoi(Opțional) -1 ardei roșu (Opțional) -zeama de sfecla pentru culoare -2 linguri de agar agar (gelatina vegetală ) fierte in 150 ml de apa 2-3 minute sau 1 plic de gelatina normala dizolvată conform instrucțiunilor de pe ambalaj (eu folosesc agar agar deoarece încheagă preparatele in câteva minute fata de gelatina normala care încheagă in câteva ore) -sare ,condimente Se pune carnea la fiert cu ceapa si ardeiul . Când sunt fierte se pun la blender adăugându-se puțin câte puțin zeama in care au fiert și se blendeaza pana se obține o pasta fina. Se adauga și usturoiul și toate condimentele ,zeama de sfecla roșie după preferința și se mai blendeaza 2-3 minute . Se adauga la final gelatina și se pune compoziția in forma dorita(eu folosesc sticle de plastic cărora le decupez partea de sus)după care se da la rece. Se taie după 2-3 ore! Quote
Recommended Posts