Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-1 kg carne de pui(piept și pulpe am folosit eu)
-1 ceapa
-2-3 grăunti de usturoi(Opțional)
-1 ardei roșu (Opțional)
-zeama de sfecla pentru culoare
-2 linguri de agar agar (gelatina vegetală ) fierte in 150 ml de apa 2-3 minute sau 1 plic de gelatina normala dizolvată conform instrucțiunilor de pe ambalaj (eu folosesc agar agar deoarece încheagă preparatele in câteva minute fata de gelatina normala care încheagă in câteva ore)
-sare ,condimente
Se pune carnea la fiert cu ceapa si ardeiul .
Când sunt fierte se pun la blender adăugându-se puțin câte puțin zeama in care au fiert și se blendeaza pana se obține o pasta fina.
Se adauga și usturoiul și toate condimentele ,zeama de sfecla roșie după preferința și se mai blendeaza 2-3 minute .
Se adauga la final gelatina și se pune compoziția in forma dorita(eu folosesc sticle de plastic cărora le decupez partea de sus)după care se da la rece.
Se taie după 2-3 ore!

1549337424_WhatsAppImage2021-05-19at06_34_41.thumb.jpeg.20b90caf0bd468261fd0a781fd4d126b.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...