Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Parizer de pui !


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente :
-1 kg carne de pui(piept și pulpe am folosit eu)
-1 ceapa
-2-3 grăunti de usturoi(Opțional)
-1 ardei roșu (Opțional)
-zeama de sfecla pentru culoare
-2 linguri de agar agar (gelatina vegetală ) fierte in 150 ml de apa 2-3 minute sau 1 plic de gelatina normala dizolvată conform instrucțiunilor de pe ambalaj (eu folosesc agar agar deoarece încheagă preparatele in câteva minute fata de gelatina normala care încheagă in câteva ore)
-sare ,condimente
Se pune carnea la fiert cu ceapa si ardeiul .
Când sunt fierte se pun la blender adăugându-se puțin câte puțin zeama in care au fiert și se blendeaza pana se obține o pasta fina.
Se adauga și usturoiul și toate condimentele ,zeama de sfecla roșie după preferința și se mai blendeaza 2-3 minute .
Se adauga la final gelatina și se pune compoziția in forma dorita(eu folosesc sticle de plastic cărora le decupez partea de sus)după care se da la rece.
Se taie după 2-3 ore!

1549337424_WhatsAppImage2021-05-19at06_34_41.thumb.jpeg.20b90caf0bd468261fd0a781fd4d126b.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...