Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Lipsa grăsimilor =efect yo-yo!


Monica Badea

Recommended Posts

Un om care a facut sport toata viata (avand si dotarea genetica necesara) este normal sa arate mai atletic decat unul care face sport doar de placere sau care are o perioada mai scurta de antrenament.

Sunt oameni care pot manca foarte mult fara sa se ingrase, in timp ce altii au un strat adipos mai mare chiar daca tin regim si fac sport in mod regulat.
Din punct de vedere medical, stratul de grasime optim, sanatos pentru om, este mult mai mare decat cel promovat ca standard de frumusete. Adica, pentru cei mai multi oameni, a reduce dramatic nivelul de grasime pana la limita inferioara este un pericol pentru sanatate.

Tesutul adipos (in care este depozitata grasimea) este un organ cu multiple functii (inclusiv hormonale).
Adica avem nevoie de grasime pentru a functiona normal.
Unii de mai multa, altii de mai putina. Rapiditatea cu care ne propunem schimbarile in compozitia corpului (grasime, muschi, apa) este la fel de importanta: cu cat schimbarile sunt mai rapide, cu atat organismul sufera mai mult, atat atunci cand „pui” repede, cat si atunci cand „dai jos”.
O slabire rapida presupune deseori infometare (malnutritie) si supraantrenament (antrenamente peste capacitatea de refacere).
In loc sa te simti bine ajungi intr-o stare de stress permanent in legatura cu alimentatia, cantarul, blugii din liceu, cuta de sub barbie, cateva sarmale sau o felie de cozonac.

120973403_1688680311289510_1158931748021242008_n.jpg.e2d8a06ad7d6f37834459dd2505ddea7.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...