Monica Badea Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Ingrediente :-2 morcovi -1 ardei -1 ceapa -1radacina de păstârnac -2graunti de usturoi -2 linguri de ulei(eu am pus de rapița) -sare,condimente -dovlecel tăiat cuburi -fasole verde Puteți pune orice fel de legume doriți -verdeața (eu am pus mărar) -apa -smântâna vegetală(eu am pus de soia făcută in casa) Mod de preparare -se curăța și se taie legumele in forma dorita se pun intr-o oala cu apa . După 30-40 de minute se ridica oala de pe foc,se potrivește de sare și condimente și se adauga smântâna amestecată cu usturoiul pisat,puneți smântâna atât cât va place,însă ciorba sa nu fie pe foc când o adăugați. Puneți din nou oala pe aragaz și mai fierbeți aproximativ 15 minute la foc mic. După ce ați oprit focul,adăugați uleiul și verdeața după preferințe. Smântâna de soia : 500ml lapte de soia (am folosit făcut în casa) -6linguri cu vârf de orez fiert bine(am folosit konjac dar puteți pune de care doriți) -50ml ulei (am folosit de cocos dezodorizat) -sare. -zeama de la o lămâie. Mod de preparare :se pune laptele de soia în blender și se adaugă orezul bine fiert, după care se blendeaza 3-4 minute. Se adaugă zeamă de la jumătate de lămâie și uleiul în 3 tranșe, se blendeaza câte 1 minut după fiecare adăugare de ulei. În funcție de gust se mai adaugă lămâie, și sare.. Dacă se dorește o smântână groasa, se mai poate adăuga ulei și se blendeaza bine pana când devine groasa și cremoasa.. Se poate folosi pentru orice preparat. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.