Monica Badea Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Ø 500 g de hrișcă Ø 1 ceapă Ø 1 ardei roșu Ø 1 morcov Ø verdeață Ø sare, piper și condimente Ø ardei pentru umplut Ø 50 ml ulei Ø 2 linguri de bulion MOD DE PREPARARE: Se pune hrișca la înmuiat pentru minim 2 ore, se scurge bine apa, apoi se pune într-o cratiță împreună cu ceapa tocată mărunt, uleiul, ardeiul și morcovul tocate mărunt și o ceașcă de apă, fierbându-se aproximativ 10 minute. Se potrivește de sare și condimente, se adaugă bulionul și verdeața, după care compoziția rezultată se pune în ardeii care au fost curățați și spălați. Se fierb ardeii la foc mic aproximativ o oră și jumătate sau până când hrișca este fiarta. 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.