Monica Badea Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Scorțișoara te ajută să scapi de indigestie, diabet, obezitate și ulcer gastric Ajută la slăbit Scorţişoara este un condiment special, atunci când vine vorba de scăderea în greutate. Administrată după masă (1 gram), aceasta reglează activitatea pancreasului şi glicemia, prelungind starea de saţietate. Accelerează digestia grăsimilor şi stimulează activitatea tripsinei, o enzimă ce descompune proteinele în intestinul subţire, prevenind formarea în exces de ţesut adipos. Echilibrează glicemia şi previne diabetul Scorţişoara scade direct nivelul zahărului din sânge, stimulează şi totodată reglează secreţia de insulină a pancreasului, şi creşte receptivitatea organismului la insulină. Mai multe studii clinice au demonstrat că o doză de 3-6 gr. pe zi de pulbere de scorţişoară scade glicemia cu 18-29%, iar la doza maximă, de 6 gr. pe zi, efectele antidiabetice se menţin şi la 2-3 săptămâni după ce tratamentul a fost încheiat. Numeroasele studii făcute în laboratoarele unor universităţi de prestigiu arată că scorţişoara conţine elemente susceptibile de a lupta împotriva diabetului de tip 2. Distruge infecţia cu Helicobacter Pylori Scorţişoara este unul dintre cele mai puternice remedii împotriva acestei bacterii care cedează tot mai greu la antibiotice. Pe lângă faptul că distruge şi inhibă dezvoltarea Helicobacter pylori, aceasta previne şi bolile pe care o astfel de bacterie le produce ȋn timp: gastrită, ulcerul gastro-duodenal şi chiar cancerul gastric. Consumul de scorţişoară nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării. Consumați-o in orice(cafea,preparate dulci,cu miere,cu lapte,cu iaurt...cu moderație și ea) sursa 3 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.