Monica Badea Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 INGREDIENTE:Ø 150 g de făină de ovăz Ø 250 g de făină integrală Ø 50 g de tărâțe de grâu Spelt Ø 50 g de semințe de in măcinate Ø 2 linguri de mix de semințe (floarea soarelui, susan, Chia) Ø 10 g de drojdie Ø apă Ø sare MOD DE PREPARARE: Se pune drojdia într-o ceașcă cu apă călduță și 2 linguri de făină la dospit. Făina de ovăz, cea integrală și cea de in se amestecă, se adaugă un praf de sare, tărâțele de grâu Spelt, apoi drojdia care s-a activat. Amestecăm cu o lingură punând apă călduță puțin câte puțin până în momentul în care obținem o compoziție mai groasă puțin decât cea pentru un chec. Adăugăm și mixul de semințe și turnăm compoziția într-o tavă pe care o dăm la dospit până își dublează volumul. După care dăm la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la 180 de grade. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.