Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente
Ø 400 g de făină de ovăz
Ø esență
Ø praf de copt
Ø 50 ml de ulei de cocos
 Ø 150 g de îndulcitor (eu folosesc eritritol )
Ø1 kg de mere
Ø scorțișoară
Ø apă caldă
MOD DE PREPARARE:
Se pune făina de ovăz cu 50 g de îndulcitor, esența și praful de copt într-un bol, se adaugă și uleiul de cocos, după care apa călduță până când obținem o compoziție groasă( o idee mai groasa ca cea de chec)Se lasă 15 minute la odihnă, timp în care pregătim merele. Curățăm merele și le dăm pe răzătoare și le punem la călit cu 100 g de îndulcitor, esență, după preferință și scorțișoară. Se toarnă în tavă jumătate din compoziția de ovăz, se dă la cuptor pentru 5 minute pentru a prinde o crustă, apoi se adaugă umplutura de măr peste care se adaugă compoziția de ovăz. Se coace la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. Se taie doar rece.

1484835640_WhatsAppImage2021-05-28at07_27.20(1).jpeg.d139f355a038976c7c2b93032e8b1381.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...