Monica Badea Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 IngredienteØ 400 g de făină de ovăz Ø esență Ø praf de copt Ø 50 ml de ulei de cocos Ø 150 g de îndulcitor (eu folosesc eritritol ) Ø1 kg de mere Ø scorțișoară Ø apă caldă MOD DE PREPARARE: Se pune făina de ovăz cu 50 g de îndulcitor, esența și praful de copt într-un bol, se adaugă și uleiul de cocos, după care apa călduță până când obținem o compoziție groasă( o idee mai groasa ca cea de chec)Se lasă 15 minute la odihnă, timp în care pregătim merele. Curățăm merele și le dăm pe răzătoare și le punem la călit cu 100 g de îndulcitor, esență, după preferință și scorțișoară. Se toarnă în tavă jumătate din compoziția de ovăz, se dă la cuptor pentru 5 minute pentru a prinde o crustă, apoi se adaugă umplutura de măr peste care se adaugă compoziția de ovăz. Se coace la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. Se taie doar rece. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.