Monica Badea Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 INGREDIENTE: -2 kg cireșe -200 ml de apă -500 g de îndulcitor(eu folosesc eritritol) -zeamă de lămâie PREPARARE: Se scot sâmburii cireșelor, se pun într-o cratiță și se adaugă îndulcitorul. După aproximativ 2 ore se pune cratița pe foc, se stoarce lămâie și se adaugă apă. Se fierbe la foc mic luând spuma periodic, când dulceața este bine legată se pune în borcane, se pun capace și se pun la baine marie aproximativ 40 de minute din momentul fierberii apei după care se împăturesc și se lasă să se răcească ușor(pentru a fi siguri suta la suta ca nu vor fi probleme,puteți lasa la bain marie și mai mult,pana la o ora din momentul fierberii apei) La fel puteți proceda cu vișinele iar modul de preparare pentru dulceața de căpșuni este de asemenea același! 2 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.