Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente:
- 500gr boabe de soia.
- 500 Gr spanac .
-3linguri de oțet de mere.
-sare.
- busuioc verde.
Mod de preparare: se pun peste noapte boabele de soia la înmuiat în apă fierbinte.
Se scurge apa rămasă și se dau la blender ,după care se pune compoziția cu 3 l de apa la fiert.Se amestecă frecvent, deoarece se poate lipi.Atentie mare pentru că se umfla precum laptele.
După ce se fierbe,se strecoară printr-o sita acoperita cu un tifon,și laptele obținut se pune din nou pe foc.
După ce a ajuns la punctul de fierbere,se oprește focul și se adaugă oțetul amestecat cu 150 ml de apa,in 3 etape , amestecând bine.
Se lasa sa se aleagă brânza cam 20-30 de minute,apoi se strecoară printr-o sita acoperita cu tifon,și se da la scurs.Dupa 2-3 ore se pune branza rezultata într-un vas,și se amestecă cu sare după gust, spanac crud tocat mărunt,și busuioc verde..după preferință puteți adăuga și mărar sau orice alt condiment.Se pune într-o formă și se mai lasă la scurs până când devine tare încât să se poată tăia.

38253889_2242368165987194_3789105949092872192_n.jpg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...