Monica Badea Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Ingrediente: - 500gr boabe de soia. - 500 Gr spanac . -3linguri de oțet de mere. -sare. - busuioc verde. Mod de preparare: se pun peste noapte boabele de soia la înmuiat în apă fierbinte. Se scurge apa rămasă și se dau la blender ,după care se pune compoziția cu 3 l de apa la fiert.Se amestecă frecvent, deoarece se poate lipi.Atentie mare pentru că se umfla precum laptele. După ce se fierbe,se strecoară printr-o sita acoperita cu un tifon,și laptele obținut se pune din nou pe foc. După ce a ajuns la punctul de fierbere,se oprește focul și se adaugă oțetul amestecat cu 150 ml de apa,in 3 etape , amestecând bine. Se lasa sa se aleagă brânza cam 20-30 de minute,apoi se strecoară printr-o sita acoperita cu tifon,și se da la scurs.Dupa 2-3 ore se pune branza rezultata într-un vas,și se amestecă cu sare după gust, spanac crud tocat mărunt,și busuioc verde..după preferință puteți adăuga și mărar sau orice alt condiment.Se pune într-o formă și se mai lasă la scurs până când devine tare încât să se poată tăia. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.