Monica Badea Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Ingrediente: -500gr sfecla roșie. -1gulie. -1telina. -1 ceapa. -2linguri de chia hidratate in apa. -sare,piper,boia,susan - 50 Gr amidon de porumb. - 500gr telemea. -verdeata. Mod de preparare:-se curata gulia, sfecla,țelină,și se pun la fiert.Dupa ce au fiert dar nu exagerat de mult(cat sa putem da pe răzătoare),se scurg bine de apa și se dau pe răzătoarea mare,se adaugă ceapa tocata mărunt,verdeață, amidonul, semințele de chia,sare,piper,boia după gust,și se rade și telemeaua.Se amestecă bine,și se pune compoziția in tava,după preferință se presară deasupra susan,brânză,chimen,și se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.