Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Băutura cu semințe de in,ajuta în procesul de slăbire!


Monica Badea

Recommended Posts

Seminţele de in aduc numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru siluetă.

Considerate superalimente, seminţele de in sunt bogate în toate vitaminele de care corpul nostru are nevoie, precum şi în minerale şi substanţe active.

Sunt bogate în fibre

Seminţele de in au efect de detoxifiere colonică, datorită cantităţii însemnate de fibre pe care o conţin. Deoarece conţin substanţe care stimulează arderea depozitelor de grăsimi din corp, seminţele de in fac parte din categoria ingredientelor care sunt indicate într-o cură de slăbire. Pentru a beneficia la maximum de acest efect pozitiv al seminţelor deiîn, este recomandată folosirea acestora sub formă unei băuturi.

Băutură cu seminţe de in pentru slăbit (la rece)

Într-un pahar de apă la temperatura camerei se adaugă 2 linguriţe de seminţe de in şi se lasă la macerat (la temperatura camerei) timp de 2 ore.

În continuare, fără a se face filtrarea obişnuită, se consumă băutura călduţă ca atare. Acest preparat cu aspect de gel se consumă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, înainte de fiecare masă. Dieta cu seminţe de in se urmează 10 zile, după care se face o pauză de alte 10 zile.

De ce funcţionează

Odată ajunsă în stomac, se va produce o senzaţie de saţietate, care va reduce automat pofta de mâncare. Mai mult decât atât, băutura cu seminţe de in va ajuta la intensificarea proceselor de eliminare – un  element important în regimurile de slăbire .

Băutură cu seminţe de in şi apă fiartă

Peste 3 linguri de seminţe de in se toarnă 1 litru de apă clocotită. Se lasă compoziţia să stea peste noapte, de preferat într-un termos, iar dimineaţa, se strecoară lichidul. Băutura obţinută se consumă pe durata zilei, câte 150 ml. de 3-4 ori pe zi, înainte de masă. Băutura se prepară în fiecare seară, pentru a permite seminţelor de in să îşi păstreze proprietăţile benefice. Se urmează cure de 10 zile, după care se face o pauză de 10 zile.

Observaţie

Pe durata zilelor în care se consumă băutura pe bază de seminţe de in se va consuma şi multă apă pentru o hidratare optimă a organismului.

Contraindicaţii
Aceste cure cu seminţe de in nu sunt recomandate persoanelor care au probleme cu ficatul sau calculi renali.

120973403_1688680311289510_1158931748021242008_n.jpg.64618fbfaf5fa773ad6c62ee9d9035a0.jpg

Sursa

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...