Monica Badea Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Ingrediente : -250 gr făina integrala -100 gr făina de ovăz -10 curmale hidratate și date la blender cu apa pentru a se obține o pasta . -1praf de copt -50 ml ulei(eu am pus de cocos ) -1 pahar(200 ml) lapte sau lapte vegetal sau apa minerală(vom adauga atât cât e nevoie,in funcție de cat înghite făina,pentru a obține un aluat o idee mai gros ca cel pentru un chec pentru umplutura -1kg de mere -Scorțișoara Se face un aluat din ingredientele menționate ,mai puțin merele și scortisoara care sunt pentru umplutura și se pune la cuptor jumătate din el pana prinde o crusta . Intre timp se dau pe răzătoare merele și se amesteca cu Scorțișoara și dacă doriți adăugați și câteva curmale sau îndulcitor(eu nu am pus) Când prima parte a prins crusta ,se adauga merele,apoi se adauga și restul de compoziție după care se da la cuptor și se mai coace 30 de minute aproximativ . Se ornează după plac și se taie rece! 3 Quote
Recommended Posts