Jump to content

Batoane cu ovăz și unt de caju!


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente :
-150 gr de fulgi de ovaz măcinați
-3 linguri de ulei de Cocos topit
-3 linguri de miere
-3 linguri fulgi de cocos
-Scorțișoara
-migdale mărunțite
-merisoare
-unt de caju(sau de care doriți)
Se pun fulgii de ovaz măcinați  într-un castron,se adauga și fulgii de cocos ,mierea ,esența ,migdalele,Scorțișoara și uleiul de cocos .se amesteca bine(trebuie sa obținem o pasta groasa umeda bine).
Adăugăm și merișoarele sau stafide și punem compoziția pentru 5 minute la congelator .
Scoatem din congelator și formam batoane după plac,ungem cu unt de caju sau de care doriți și ornam după plac ,eu am pus migdale ,fulgi de ovaz si coacăze uscate.
Se dau la frigider si se pot servi după 10-15 minute.

1727767885_WhatsAppImage2021-07-10at20_36_35.thumb.jpeg.dbd889c5083f65c22f3295243fb0dc40.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...