Monica Badea Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ingrediente :-150 gr de fulgi de ovaz măcinați -3 linguri de ulei de Cocos topit -3 linguri de miere -3 linguri fulgi de cocos -Scorțișoara -migdale mărunțite -merisoare -unt de caju(sau de care doriți) Se pun fulgii de ovaz măcinați într-un castron,se adauga și fulgii de cocos ,mierea ,esența ,migdalele,Scorțișoara și uleiul de cocos .se amesteca bine(trebuie sa obținem o pasta groasa umeda bine). Adăugăm și merișoarele sau stafide și punem compoziția pentru 5 minute la congelator . Scoatem din congelator și formam batoane după plac,ungem cu unt de caju sau de care doriți și ornam după plac ,eu am pus migdale ,fulgi de ovaz si coacăze uscate. Se dau la frigider si se pot servi după 10-15 minute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.