Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-200 gr fulgi de ovăz măcinați
-50 gr migdale tocate mărunt
-3 linguri de miere
-3 linguri de ulei de Cocos topit
-Scorțișoara
-unt de caju
-unt de migdale
Pentru ciocolata:
-5 linguri de cacao sau carob
-2 lingurite de miere
-2 linguri ulei de cocos
-30 ml apa
Mod de preparare
-se pun fulgii de ovăz măcinați cu migdalele într-un bol și se amesteca cu uleiul de cocos și mierea(trebuie sa obținem un aluat umed dar tare..la nevoie adăugați o lingura doua de apa)
Puneți compozitia la congelator pentru 10 minute.
Scoateți compozitia ,dati forma batoanelor și ungeți peste ele cu ambele tipuri de unt,sau orice fel doriți ,după care presărați Scorțișoara.
Dați din nou la congelator pentru 5 minute .
Între timp puneți pe foc toate Ingredientele pentru ciocolata și fierbeți 2-3 minute.
Când se răcește puțin,treceti batoanele prin ciocolata și iar la congelator 2 minute.
Repetați procedeul de trecere prin ciocolata și a doua oară dar acum puneți la frigider batoanele,nu la congelator.
Puteți adauga in compoziție orice doriți(caju,migdale,alune,stafide)

1558999141_WhatsAppImage2021-07-11at21_42_16.thumb.jpeg.0d7b269ff249acf216b0c235ef076348.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...