Monica Badea Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Ingrediente :-200 gr fulgi de ovăz măcinați -50 gr migdale tocate mărunt -3 linguri de miere -3 linguri de ulei de Cocos topit -Scorțișoara -unt de caju -unt de migdale Pentru ciocolata: -5 linguri de cacao sau carob -2 lingurite de miere -2 linguri ulei de cocos -30 ml apa Mod de preparare -se pun fulgii de ovăz măcinați cu migdalele într-un bol și se amesteca cu uleiul de cocos și mierea(trebuie sa obținem un aluat umed dar tare..la nevoie adăugați o lingura doua de apa) Puneți compozitia la congelator pentru 10 minute. Scoateți compozitia ,dati forma batoanelor și ungeți peste ele cu ambele tipuri de unt,sau orice fel doriți ,după care presărați Scorțișoara. Dați din nou la congelator pentru 5 minute . Între timp puneți pe foc toate Ingredientele pentru ciocolata și fierbeți 2-3 minute. Când se răcește puțin,treceti batoanele prin ciocolata și iar la congelator 2 minute. Repetați procedeul de trecere prin ciocolata și a doua oară dar acum puneți la frigider batoanele,nu la congelator. Puteți adauga in compoziție orice doriți(caju,migdale,alune,stafide) Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.