Monica Badea Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Ingrediente:-100 gr fulgi de ovăz(hidratați 30 de minute) -50 gr fulgi de secara(hidratați 1 ora) -2 linguri de miere -2 linguri de ulei de cocos topit -2linguri de unt de migdale(puteți pune de care doriți) -glazura(2 linguri de carob sau cacao puse pe foc 2 minute cu o lingura de apa și 2 linguri de ulei de cocos,la final 1 lingura de miere) Mod de preparare -după ce fulgii sunt bine hidratați,se amesteca cu toate Ingredientele din rețeta rând pe rând(dacă necesita,mai adăugați o lingura de apa im compoziție,eu nu am pus ,a fost suficient de umeda),apoi formați fursecuri și le dați la rece 5 minute(la congelator) Puteți adauga in ele orice : migdale mărunțite,nuci,merisoare,stafide,alune,fistic,nuca de cocos. Se scot fursecurile de la rece și se ornează cu glazura după preferința. 1 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.