Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente:
-100 gr fulgi de ovăz(hidratați 30 de minute)
-50 gr fulgi de secara(hidratați 1 ora)
-2 linguri de miere
-2 linguri de ulei de cocos topit
-2linguri de unt de migdale(puteți pune de care doriți)
-glazura(2 linguri de carob sau cacao puse pe foc 2 minute cu o lingura de apa și 2 linguri de ulei de cocos,la final 1 lingura de miere)
Mod de preparare
-după ce fulgii sunt bine hidratați,se amesteca cu toate Ingredientele din rețeta rând pe rând(dacă necesita,mai adăugați o lingura de apa im compoziție,eu nu am pus ,a fost suficient de umeda),apoi formați fursecuri și le dați la rece 5 minute(la congelator)
Puteți adauga in ele orice : migdale mărunțite,nuci,merisoare,stafide,alune,fistic,nuca de cocos.
Se scot fursecurile de la rece și se ornează cu glazura după preferința.

513637673_WhatsAppImage2021-07-16at08_00_14.thumb.jpeg.6e89911f94c13c344a078d604ef6bd8b.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...