Monica Badea Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Ingrediente:-o cana de fulgi de ovăz măcinați -2 linguri de ulei(eu am pus de cocos) -150 ml apa minerală(se poate de orice fel,chiar și lapte ..la nevoie mai adăugați pentru un aluat ca pentru un chec de gros) -100 gr îndulcitor(eritritol) -1praf de copt -500 gr mere rase -Scorțișoara Se pun toate Ingredientele mai puțin mărul și Scorțișoara și se amesteca bine ..se lasă aluatul 10 minute la odihna Se pune jumate din aluat intr-o tava cu hârtie de copt,se da 1-2 minute la cuptor pentru a prinde crusta,se scoate si se adauga merele rase ,Scorțișoara si îndulcitor dacă doriți(eu nu am mai pus),apoi se acopera cu restul de compoziție si se da la cuptor din nou pentru 40 de minute la 160 de grade. Se ornează după plac si se taie doar rece! 3 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.