Monica Badea Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ingrediente:-150 gr fulgi de ovăz măcinați -2 mere date pe răzătoare -3 linguri de ulei de Cocos topit -2 linguri miere -la nevoie 2-3 linguri de apa pentru a obține un aluat umed bine. -unt de arahide -glazura rece din miere,cacao sau carob,ulei de Cocos,toate după gust Mod de preparare -se amesteca fulgii de ovăz cu merele date pe răzătoarea mică,se adauga și mierea,după care uleiul de cocos..la nevoie stropim cu putina apa pentru un aluat umed dar tare. Punem la congelator compozitia in forma dorita,pentru 15 minute. Scoatem prăjitura și ungem un strat cât dorim de gros ,de unt de arahide. Adăugăm jumatea din glazura si punem pentru 5 minute la congelator din nou. Scoatem prăjitura si adăugăm si restul de glazura si ornam după plac. Punem prăjitura la frigider si tăiem după 15-20 de minute. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.