Monica Badea Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Ingrediente :-100 gr fulgi de ovăz măcinați -2 linguri de miere -3 linguri de ulei de cocos topit -suc de sfecla roșie după preferința(obținut prin datul la blender a unei sfecle roșii cu apa,apoi strecurata și filosit doar sucul( -unt de migdale sau de care doriți Se face o compoziție din toate Ingredientele(mai puțin untul)și se da la congelator 10-15 minute. Se formează biluțe egale care se aplatizeaza cu podul palmei,se ung jumătate din ele cu untul de migdale sau cel ales de fiecare și se acoperă cu cealaltă jumate astfel încât sa obținem fursecuri. Se dau din nou la congelator pentru 4-5minute,după care se ornează(eu am pus o glazura din ulei de cocos ,miere și pudra de roșcove) Se pun la rece(la frigider) fursecurile și se pot servi imediat! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.