Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-100 gr fulgi de ovăz măcinați
-2 linguri de miere
-3 linguri de ulei de cocos topit
-suc de sfecla roșie după preferința(obținut prin datul la blender a unei sfecle roșii cu apa,apoi strecurata și filosit doar sucul(
-unt de migdale sau de care doriți
Se face o compoziție din toate Ingredientele(mai puțin untul)și se da la congelator 10-15 minute.
Se formează biluțe egale care se aplatizeaza cu podul palmei,se ung jumătate din ele cu untul de migdale sau cel ales de fiecare și se acoperă cu cealaltă jumate astfel încât sa obținem fursecuri.
Se dau din nou la congelator pentru 4-5minute,după care se ornează(eu am pus o glazura din ulei de cocos ,miere și pudra de roșcove)
Se pun la rece(la frigider) fursecurile și se pot servi imediat!

1337685032_WhatsAppImage2021-08-01at19_13_02.thumb.jpeg.2afef51a185b50780df398385ba088ca.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...