Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :
-300 gr linte verde hidratată 2-3 ore.
-1ceapa tocata mărunt
-3-4 grăunti de usturoi ,optional
-5 linguri de pesmet
-5 linguri făina de linte sau năut(eu am pus de năut)
-2 linguri de fulgi de drojdie inactivă(optional)
-sare,condimente
-verdeața
-50 ml ulei(eu am pus de măsline)
Se pun toate Ingredientele la blender,mai puțin ceapa.
Se blendeaza pana când se obține o pasta groasa.
Se adauga și ceapa tocata mărunt și se lasă 5-6 minute la odinha…puteți pune și un praf de copt(eu nu am pus)
Se pune compoziția intr-o tava cu hârtie de copt și se da la cuptor la 160 de grade pentru 15 minute,apoi se mărește temperatura la 180 de grade și se lasă la copt pana se rumenește frumos.
Scoatem drobul din tava doar după răcire.

1050249594_WhatsAppImage2021-08-07at09_07_14.thumb.jpeg.fc64f3188c45071d1e3e14653f5b65dc.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...