Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente:
-200 gr fulgi de ovăz măcinați
-3-4 linguri de pasta de curmale(câteva curmale date la blender cu putina apa)
-1 lingura semințe de chia
-3 linguri de ulei de cocos topit
Glazura
-2-3 linguri pasta de curmale
-2 linguri de cacao sau pudra de roscove
-2 linguri ulei de cocos
(Se încălzesc pe foc pana când se topesc și devine un lichid)
Se amesteca Ingredientele prezentate in prima parte(nu cele din glazura) și se formează bomboane.
Se dau la congelator pentru 10 minute,se scot și se trec prin glazura care a fost răcita ,se presară nuca de cocos sau miez de nuca măcinat și se pun la frigider.
Se pot consuma după 10-15 minute!

WhatsApp Image 2021-08-12 at 21.46.14.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...