Monica Badea Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Ingrediente:-200 gr fulgi de ovăz măcinați -3-4 linguri de pasta de curmale(câteva curmale date la blender cu putina apa) -1 lingura semințe de chia -3 linguri de ulei de cocos topit Glazura -2-3 linguri pasta de curmale -2 linguri de cacao sau pudra de roscove -2 linguri ulei de cocos (Se încălzesc pe foc pana când se topesc și devine un lichid) Se amesteca Ingredientele prezentate in prima parte(nu cele din glazura) și se formează bomboane. Se dau la congelator pentru 10 minute,se scot și se trec prin glazura care a fost răcita ,se presară nuca de cocos sau miez de nuca măcinat și se pun la frigider. Se pot consuma după 10-15 minute! 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.