Monica Badea Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Ingrediente-100 gr migdale hidratate 4-5 ore -100 gr miez de semințe de floarea soarelui hidratate 1ora -50 gr sfecla roșie -sare si condimente -cimbru si oregano -300 ml apa in care fierbem 3 minute 2 linguri de agar agar(gelatina vegetală) -o ceapa Puteți adauga orice condimente si ierburi doriți,sfecla roșie puteți pune mai multă sau mai putina,in funcție de culoarea dorita. După ce sunt hidratate migdalele,le punem in blender(fără coaja) si adăugăm si semințele de floarea soarelui ,mixam 2-3 minute,apoi adăugăm rând pe rând toate Ingredientele mai puțin agarul . Potrivim de sare si culoare si turnam si compozitia de agar dar nu fierbinte,însă nici prea rece deoarece ea se încheagă rapid. Mixam încă 2-3 minute si parizerul e gata. Putem adauga fulgi de drojdie inactivă si zeama de lămâie(eu nu am pus) Se da parizerul la rece pentru minim doua ore după care se poate felia! 2 Quote
Eugenia Floarea Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 În ce l ati format rotund!? 1 Quote
Monica Badea Posted September 19, 2021 Author Posted September 19, 2021 Intr-o sticla de plastic,căreia i-am tăiat partea de sus ..apoi am turnat compozitia Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.