Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente
-100 gr migdale hidratate 4-5 ore
-100 gr miez de semințe de floarea soarelui hidratate 1ora
-50 gr sfecla roșie
-sare si condimente
-cimbru si oregano
-300 ml apa in care fierbem 3 minute 2 linguri de agar agar(gelatina vegetală)
-o ceapa
Puteți adauga orice condimente si ierburi doriți,sfecla roșie puteți pune mai multă sau mai putina,in funcție de culoarea dorita.
După ce sunt hidratate migdalele,le punem in blender(fără coaja) si adăugăm si semințele de floarea soarelui ,mixam 2-3 minute,apoi adăugăm rând pe rând toate Ingredientele mai puțin agarul .
Potrivim de sare si culoare si turnam si compozitia de agar dar nu fierbinte,însă nici prea rece deoarece ea se încheagă rapid.
Mixam încă 2-3 minute si parizerul e gata.
Putem adauga fulgi de drojdie inactivă si zeama de lămâie(eu nu am pus)
Se da parizerul la rece pentru minim doua ore după care se poate felia!

194994120_WhatsAppImage2021-09-10at07_38_14.thumb.jpeg.5b11661d91655bfed4972eabdb033a74.jpeg

  • Like 2
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...