Monica Badea Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ingrediente :-200 gr fulgi de ovăz măcinați -50 gr fulgi de cocos -5 linguri ulei de cocos topit -4 linguri de miere -3 linguri rase de semințe de Chia -5-6 curmale tăiate cubulețe -2-3 linguri lapte vegetal sau apa rece Pentru pus deasupra eu am folosit mere rase călite cu o ceașca de apa și Scorțișoara Glazura : Se pune pe foc un vas in care adăugăm 3 linguri de ulei de cocos ,3 linguri de cacao sau carob,2-3 linguri de îndulcitor sau miere(mierea o adăugăm după ce oprim focul) Amestecam Ingredientele pentru “blat” ,rând pe rând și dam compozitia in forma dorita la congelator pentru 15 minute. Se scoate de la congelator și se adauga deasupra fructe sau dulcețuri(cum am spus ,eu am pus mere rase) Se pune peste mere și jumătate din glazura și se da din nou la congelator pentru 3-4 minute . Se scoate din nou prăjitura și se adauga peste ea restul de glazura după care se ornează. Se pune prăjitura la frigider și se poate consuma după 30 de minute. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.