Monica Badea Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Ingrediente :-250 gr făina de care doriți(eu am pus in părți egale de năut și albă) -1 lingurița rasa de drojdie uscata -50 ml ulei(eu am pus de rapița) —2 gălbenușuri -100 gr îndulcitor eritritol(puteți pune zahăr) -coaja de lămâie(rasa) -50 ml apa fierbinte Umplutura am pus din brânza dulce și îndulcitor după gust,in care am adăugat semințe de chia(se poate pune orice va place) Se pune făina într-un castron și se face o adancitura mică unde se pune drojdia care se amesteca cu putina apa calda . Se lasă la cald aproximativ 10 minute,apoi se amesteca cu toată făina. Se adauga toate Ingredientele mai puțin uleiul,iar apa se pune câte puțină deoarece e posibil ca tipul de făina folosit de fiecare sa absoarbă sau nu mai multă sau mai putina(adăugăm atâta apa încât sa obținem un aluat bun de modelat dar nu lipicios) Punem și uleiul in reprize și frământam pana când Coca se strânge bine fără a fi lipicioasa. Lăsam la dospit pana când își dublează volumul,apoi întindem pe masa de lucru și adăugăm umplutura. Încă 20 de minute lăsam la dospit după care punem la cuptor. Coacem la 180 de gr prăjitura aproximativ 30 de minute. Tava folosită are 22/28 cm. 1 Quote
Recommended Posts