Monica Badea Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Ingrediente: -500 gr făina de care doriți(preferabil integrala) -50 ml ulei -100 gr îndulcitor(eu folosesc eritritol) -apa clocotită -10 gr drojdie uscata - Scorțișoara Pentru umplutura,ce doriți ,eu am folosit dovleac copt cu Scorțișoara ! Se pune drojdia la plămădit intr-o ceașca cu apa calda și o lingura de făina. După 10 minute se adauga drojdia in cantitatea de făina in care am adăugat și îndulcitorul ..se amesteca și începem sa adăugăm apa fierbinte puțin cate puțin pana începe sa se formeze o Coca(eu am pus 150 ml dar depinde de tipul de făina folosit) ..adăugăm și uleiul și framantam totul câteva minute. Vom obține o Coca ca pentru cozonac. Punem aluatul la dospit la rece (in frigider) și lăsam aproximativ 2 ore. Întindem aluatul pe masa de lucru și umplem cu ce ne place. Rulam precum o clătită și tăiem bucăți cât 2 degete (pe lat) de groase,pe care le punem in tava cu umplutura in sus..adăugăm după plac, mac,susan,Chia.. Dam la cuptor pentru 35-40 de minute,la 180 gr. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.