Monica Badea Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Ingrediente: -400 gr ciuperci(o conserva) -2 graunti de usturoi -sare,condimente -2-3 linguri de ulei -smântâna vegetală Se taie ciupercile fâsii(dacă sunt crude,le puneți 15 minute la fiert înainte de pregătire) Se călesc(ciupercile)in ulei(2-3 linguri) și o ceașca cu apa(sub capac) Se adauga sare și condimente după gust și se lasă la foc mic sa fiarbă 10-15 minute,sub capac! Se oprește focul,se adauga smântâna și ustroiul pisat după care se lasă din nou la foc mic pentru 3-4 minute! Rețeta smântâna de quinoa -se hidratează 1-2 ore 100 gr de quinoa ,se clateste cu apa rece și se da la blender cu 3-400 ml apa rece! -se strecoară printr-o sita deasa astfel încât sa obținem un lapte curat de quinoa -quinoa mărunțită(rămasă in sita) se pune la fiert pt 15 -20 de minute(trebuie fiarta pana se face precum un piure) După ce se răcește,se pun 2 linguri de quinoa bine fiarta,1 lingura de ulei de măsline,100 ml lapte obținut din ea,zeama de lămâie și un praf de sare..se dau la blender pana când obținem o smântâna cremoasă(cantitățile se pot dubla) Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.