Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente:
-400 gr ciuperci(o conserva)
-2 graunti de usturoi
-sare,condimente
-2-3 linguri de ulei
-smântâna vegetală
Se taie ciupercile fâsii(dacă sunt crude,le puneți 15 minute la fiert înainte de pregătire)
Se călesc(ciupercile)in ulei(2-3 linguri) și o ceașca cu apa(sub capac)
Se adauga sare și condimente după gust și se lasă la foc mic sa fiarbă 10-15 minute,sub capac!
Se oprește focul,se adauga smântâna și ustroiul pisat după care se lasă din nou la foc mic pentru 3-4 minute!

Rețeta smântâna de quinoa
-se hidratează 1-2 ore 100 gr de quinoa ,se clateste cu apa rece și se da la blender cu 3-400 ml apa rece!
-se strecoară printr-o sita deasa astfel încât sa obținem un lapte curat de quinoa
-quinoa mărunțită(rămasă in sita) se pune la fiert pt 15 -20 de minute(trebuie fiarta pana se face precum un piure)
După ce se răcește,se pun 2 linguri de quinoa bine fiarta,1 lingura de ulei de măsline,100 ml lapte obținut din ea,zeama de lămâie și un praf de sare..se dau la blender pana când obținem o smântâna cremoasă(cantitățile se pot dubla)

1517021182_WhatsAppImage2022-02-23at22_19_22.jpeg.562c5e3b31992b957b4c4ddf06cbf243.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...