Monica Badea Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Ingrediente : -6 oua -2linguri de faina de cocos. -4linguri de faina de ovăz. -7 linguri de îndulcitor. -esență. -1 praf de copt. -opțional o lingura de gluten de grâu. -miez de nuca, fructe de pădure, rahat. Mod de preparare :se separa albușurile și se mixează cu un praf de sare. Se adaugă treptat îndulcitorul, și se mixează pana când se obține o bezea tare. Se adaugă rând pe rând gălbenușurile amestecând ușor, esență, apoi faina câte o lingura pana la terminarea cantității. Se amesteca ușor cu o lingura de lemn de jos în sus sa nu se lase, apoi se adaugă praful de copt și miezul de nuca. Se pune compoziția în forma dorita și se adaugă rahat și fructe de pădure deasupra. Se coace aproximativ 40 minute la temperatura de 180 gr Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.