Jump to content

Recommended Posts

Posted

INGREDIENTE:
- 250 g de făină de secară
- 100 g de tărâțe de grâu spelt
- 100 g de tărâțe de ovăz
- 100 g făină integrala
-10 g drojdie uscată
- 2 linguri semințe de Chia
- amestec de semințe(in, floarea soarelui, dovleac, cânepă, susan) ü sare
- apă caldă

PREPARARE:
Se pune drojdia cu puțină apă caldă în făina neagră și se amestecă
bine, apoi se lasă la dospit aproximativ 10 minute. După dospire se adaugă restul ingredientelor și apă caldă până când obținem un aluat oarecum gros, dar bun pentru turnat în tavă, nu pentru modelat. Se tapetează forma dorită cu hârtie de copt, se pune compoziția și se dă la dospit la căldură pentru 30-40 de minute și se coace la 160 de grade aproximativ o oră, deoarece hrișca e posibil să dea umiditate mai mare. Folosiți hârtie de copt și deasupra pentru a preveni arderea pâinii.

509045673_WhatsAppImage2022-03-05at09_26_20.jpeg.be6c544a0484c6e4977b07c60b664ba9.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...