Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Secretul sănătății-orzul verde!


Monica Badea

Recommended Posts

Majoritatea alimentelor pe care le consumăm sunt procesate, încălzite sau congelate, pierzând destul de mult din valoarea nutritivă. Din fericire, există şi alternative, care ne oferă aportul nutriţional de care avem nevoie în fiecare zi pentru a ne păstra sănătatea
Orzul verde - pulbere este un concentrat care reface mineralele, vitaminele, aminoacizii și mulţi alţi factori alimentari în forma lor organică. De interes deosebit sunt numeroasele enzime din orzul verde, care fac acest produs minunat „o hrană vie". Orezul verde poate fi comparat cu un consum proaspăt de legume verzi organice recoltate, cu avantaje adăugate inerente lăstarilor verzi de orz. Cercetările de-a lungul multor ani au arătat că acest produs conţine cel mai mare număr de elemente esenţiale a tuturor formelor de vegetaţie, benefic pentru nutriţia umană.

Nutrienţii esenţiali sunt compuşi din vitamine, minerale și aminoacizi. Pentru ca organismul nostru să fie capabil să repare și să construiască noi celule, anticorpi, hormoni sau enzime, acești nutrienţi trebuie să fie prezenţi în corp în orice moment, în cantităţi optime.

Orezul verde conţine aceste substanţe nutritive esenţiale într-o formă care este foarte uşor de asimilat pentru organism, care sunt însoţite şi de o cantitate importantă de enzime. Fără enzime, tezaurul de vegetaţie plasat la dispoziţia noastră aici pe Pământ nu ar fi decât o materie moartă. Nu ne putem aştepta să construim ţesuturi sănătoase cu materie moartă.

Cercetările au arătat ca enzimele endogene (originare din interior) sunt limitate la naştere, sunt epuizabile, respectiv că durează mai mult atunci când sunt conservate prin consumul zilnic consistent de alimente crude sau prin consumul de suplimente.

Pulberea de orz verde conţine spectrul vitaminelor activate de enzime în echilibrul inimii natural și o gamă excelentă de minerale și oligoelemente în formă organică. Aceste vitamine și minerale îndeplinesc rolul oligoelementelor, care permit utilizarea maximă a macro-nutrienților (proteine, carbohidraţi sai grăsimi).
Ajută în numeroase afecţiuni şi în procesul de prevenţie:

&nbsp

1. Curăţarea profundă a ficatului - Una dintre cele mai importante beneficii ale pulberii de orz verde este curăţarea ficatului sai eliminarea formării toxice. O analogie bună este filtrul de ulei al motorului. De-a lungul timpului, dacă filtrul nu este curăţat, provoacă numeroase probleme - care nu sunt atât de uşor de identificat, dar toate se întorc la cauza principală a filtrului murdar. Ficatul tău este similar. Un ficat care nu este curăţat în mod corespunzător va începe să provoace probleme de letargie, pierdere de memorie, erupţii cutanate/acnee, dureri de cap sau anxietate sunt doar câteva.

2. Suport pentru sistemul imunitar - Pulberea orz verde conţine mult mai multă vitamina C decât portocalele. În plus, cuprul este un alt nutrient stimulant imunitar. Aceşti doi factori cresc rezistenţa la boli, ajutându-vă să luptaţi împotriva stresului şi a oboselii. Pe de altă parte, cuprul este esenţial pentru hemoglobina în celulele roşii din sânge.

3. Îmbunătăţirea sănătăţii pielii – Orzul verde este o sursă importantă de seleniu și un protector contra factorilor de mediu, cum ar fi smogul sau radiaţiile UV dăunătoare care îmbătrânesc prematur pielea și o lasă plictisitoare sau lipsită de viaţă. Creşte vitalitatea pielii și ajută la menţinerea strălucirii asociate cu o bună stare de sănătate. Orzul verde conţine clorofilă, fier și vitamina B, toate putând reînnoi sau regenera celulele.

4. Ajutor în prevenirea cancerului – Orzul verde conţine enzime dismutaze și enzime catalizate, doi agenţi uimitori de prevenire a cancerului. Aceste enzime împiedică proliferarea sau ucid celulele canceroase. În special, femeile pot beneficia de efectele orzului verde, deoarece enzima dismutaza poate ajuta la prevenirea cancerului de sân.

5. Previne osteoporoza - Pulberea de orz verde conţine fosfor, cupru și de 11 ori mai mult calciu decât laptele. De asemenea, are mangan, care este crucial pentru producţia osoasă. În timp ce nu puteţi vindeca osteroporoza, puteţi încetini procesul sau păstra oasele în stare mai bună!

6. Putere antioxidantă – Orzul verde are proprietăţi antioxidante incredibile care pot împiedica dezvoltarea bolilor cauzate de stresul oxidativ. Împreună cu B-12, vitamina E, beta-caroten, superoxidul superoxid dismutazei critice ajută la neutralizarea efectelor radicalilor liberi de oxigen.

1739440555_WhatsAppImage2021-12-26at20_08_46.jpeg.790759ad766f05c9380371398a6e234f.jpeg

sursa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...