Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Parizer de năut si nuci!


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente
-100 gr miez de nuca hidratat peste noapte
-100 gr făina de năut
-300 ml apa
-suc de sfecla roșie pentru culoare
-2 grăunti de usturoi
-jumătate de ceapa
-sare,condimente
-2 linguri de fulgi de drojdie inactivă(optional)
-2 linguri agar agar(gelatina vegetală) fierte pt 3 minute in 200 ml de apa.
Se fierbe făina de năut in apa pana când se ingroașă!
Miezul de nuca se da la blender și se adauga și fiertura de năut peste el in blender,după care rând pe rând toate Ingredientele!
Se da la blender totul pentru 2-3 minute după care se pun intr-o forma(eu am pus in sticle de plastic de 0,5 l cărora le-am tăiat partea de sus)!
Se da compoziția la rece și după 2-3 ore se poate felia!
După preferința,puteți pudra cu boia dulce parizerul!

1321855934_WhatsAppImage2022-03-06at14_47_06.thumb.jpeg.191bac2f8e0c9aec1f43cedd7bdac355.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...