Monica Badea Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ingrediente Pentru supa -1 ceapa tocata mărunt -1 morcov ras -țelina rasa -1 lingura bulion -2 linguri de ulei(eu am pus de măsline) -sare și condimente -orice fel de legume doriți Pentru găluște -2 linguri de făina(eu am pus integrala) -2 linguri de griș -1 lingurița cu vârf de amidon de porumb -jumătate de ceapa(o ceșcuța) -apa calda -un praf de sare Se toaca toate legumele și se pun intr-o oala cu apa la fiert. După circa 15 minute se adauga găluștele pe care le-am făcut o pasta grosuță(omogena) la blender!..le punem cu lingura in apa care clocoteste și imediat acoperim oala,mai lăsam 15 minute la foc mic și potrivim de sare Atenție!! Dacă compozitia de găluște este prea groasa,vor ieși cleioase ,așadar adăugați in vasul blenderului apa puțin cate puțin si obtineți o pasta care se poate lua cu lingura,nu tare sa o luam cu mâna! Quote
Recommended Posts