Monica Badea Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Ingrediente: -200 gr fulgi de ovăz măcinați -1 praf de copt -1 praf de sare -1 iaurt mic -1 ou -150 ml apa Umplutura -400 gr brânza de care doriți(eu am pus slab Sărata) -1 ceapa tocata mărunt -300 gr spanac făcut piure -1 ou -sare după gust Facem aluatul amestecând toate Ingredientele,lăsam 3-5 minute la odihna,după care punem intr-o tava jumătate din el..dam la cuptor pentru 3-5 minute sa prindă o crusta(aluatul trebuie sa fie moale ,o idee mai gros decât cel pentru un chec) După ce a prins crusta,scoatem din cuptor si adăugăm umplutura de brânza pe care o obținem amestecând toate Ingredientele scrise mai sus. După ce am adăugat si umplutura,punem deasupra restul de aluat rămas si nivelam bine. Dam la cuptorul încins la 180 gr pentru 35-40 de minute sau pana când se rumenește frumos! Se taie când se răcorește si se decorează după plac! Quote
Recommended Posts