Monica Badea Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Ingrediente: -1 conserva de ciuperci sau 500 gr ciuperci crude tăiate felii -1 ceapa —1ardei -2 linguri de pasta de tomate -sare și condimete -verdeața -2-3 linguri de ulei Se pune într-o cratiță la “călit” o ceapa tocata joulien,ardeiul și o cana cu apa. După 10-15 minute se adauga ciupercile și pasta de tomate…mai adăugăm o ceașca de apa și lăsam sa scadă. După alte 10 minute,potrivim de sare și condimete și adăugăm și uleiul! Punem capacul și lăsam sa fiarbă la foc mic pana când obținem o tocănița cu un sos gros(puteți adauga la final și 2-3 graunti de usturoi tocati mărunt) După ce oprim focul,adăugăm verdeața și servim cu mămăliga sau pâine(după preferința)! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.