Jump to content
  • Bun venit!

Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Parizer de pui!

Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente :
-500 gr piept de pui
-300 gr piept de curcan(am pus pt ca am avut dar se poate doar cu pui)
-3 pulpe de pui fără piele
-1 ceapa
-2 graunti de usturoi
-sare,piper,condimente
-3 linguri gelatina vegetală agar agar fiarta la foc mic pt 3 minute in 250 ml apa(se poate pune și gelatina normala dizolvată conform Instrucțiunilor de pe plic..eu prefer agarul pt ca încheagă preparatele in 10-15 minute )
-suc de sfecla pt culoare (eu am pus mai putina dar puteți pune pana când ajungeți la culoarea dorita )

Se pune carnea la fiert împreuna cu ceapa tăiată in 4,se pune sare și toate mirodeniile care va plac și grauntii de usturoi
Când carnea a fiert ,se taie mărunt și se pune in vasul blenderului împreuna cu ceapa și zeama(supa in care a fiert..punem supa puțin cate puțin pt a nu face preparatul prea moale)
După ce omogenizam bine totul,adăugăm suc de sfecla sau pur și simplu sfecla roșie pt culoare.,potrivim de sare și condimente și adăugăm și gelatina!
Amestecam bine totul și punem toată compozitia într-un recipient(eu am ales o sticla de plastic in care am avut apa și căreia i-am decupat gâtul)!
Dam totul la rece și putem servi după 30 de minute dacă am pus agar agar sau după 2-3 ore dacă am folosit gelatina normala!

89714849_WhatsAppImage2023-01-31at21_26_23.thumb.jpeg.68d82483c49cd050addd87cf837cbd75.jpeg