Monica Badea Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ingrediente: -1 kg carne de miel -2 cepe tocate joulien -1 ardei gras roșu -2 cepe verzi (Opțional ) -1 conserva (400gr) rosii decojite -sare,condimente -3-4 grăunti de usturoi -verdeața -50 ml ulei Se taie in bucăți potrivit de mari carnea,se pune intr-o tigaie antiaderenta(sau o cratiță),se adauga uleiul și o ceașca de apa și se lasa la foc mic cu capacul pus(câteva minute ) Se adauga legumele tocate după plac ,conserva de rosii și se acoperă cu apa . Acoperim cu un capac și lăsam la foc mic pana când scade apa mai mult de jumătate ;potrivim de sare și condimente ,adăugăm și cățeii de usturoi tocati mărunt si mai lăsam 7-10 minute sa fiarbă! La final adăugăm verdeața ! Orez cu curry - 1 ceașca de orez se pune la fiert cu 3 cești de apa,se adauga un praf de sare si se lasa aproximativ 15 minute la foc mic! Se oprește focul,se adauga după gust curry,sare si alte condimente ,1 cub de unt sau 20-30 ml ulei de masline si se acoperă cu un capac..se lasa minim 30 de minute sa se umfle după care se poate servi ! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.