Monica Badea Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Ingrediente : -1 iaurt (175 ml) -1 ou -1 praf de copt -150 gr faina integrala -1 banana bine coaptă(aproximativ 110gr a fost a mea ) -esența -20 ml ulei (eu am pus de cocos) -ciocolata amăruie cu 85% cacao -eu nu am adăugat zahăr deoarece am pus o banana foarte coaptă ,deci și dulce și le voi servi cu miere deasupra ,dar dacă va plac mai dulci puteți pune 70-80 gr zahăr odată cu iaurtul! Mod de preparare : Am pasat cu o furculița banana ,am adăugat oul și praful de copt,esența și un praf de sare,uleiul ..am amestecat bine după care adăugat si iaurtul! După omogenizare am adăugat treptat si faina(am pus câte putina pentru a avea control asupra grosimii aluatului ..)in funcție de cât de mare e oul si banana ,vom adauga sau tăia puțin din cantitatea de faina ..aluatul trebuie sa fie puțin mai gros decât cea pentru un chec! Am pus aluatul in forme de silicon ,am pus in interior câte 2 cuburi de ciocolata pt fiecare brioșă si le-am copt la 180 grade pentru 30 de minute! Am scos briosele din forme doar după ce s-au răcit ! Quote
Recommended Posts