Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

“Cheesecake “ low carb


Monica Badea

Recommended Posts

Blatul 

-150 gr fulgi de ovăz puțin măcinați 
-2 linguri unt de arahide 
-1 banana 
-2 lingurițe semințe de chia 
-3 linguri ulei de cocos 
-70 gr ciocolata cu 95% cacao 

-deasupra are ricotta(300 gr)îndulcită cu miere(2 linguri de miere la 300 gr de ricotta si am pus și zeama de lămâie pentru ca îmi place gustul acrișor ,dar este Opțional ..de asemenea puteți adauga miere cât va place de dulce prăjitura )

Mod de preparare :
Am pus într-un bol toate Ingredientele pentru blat(nu am adăugat lichid absolut deloc pt ca banana a fost foarte coaptă și am încălzit și uleiul de cocos dar si ciocolata(ciocolata am topit-o pe aragaz la bain marie)dar dacă vi se pare ca este mult prea tare compozitia ,puteți adauga 1-2 linguri cu apa rece)..am amestecat bine totul și am pus intr-o forma rotundă ,am nivelat bine și am dat la frigider pt 30 de minute !

Am scos de la frigider compozitia care era bine închegată și am adăugat deasupra ricotta frecata bine cu mierea și zeama de lămâie)!
Puteți adauga peste prăjitura fructe de pădure sau fulgi de migdale!
Am tăiat prăjitura după aproximativ 1 ora!

Cheesecake “ low carb

Blatul 

-150 gr fulgi de ovăz puțin măcinați 
-2 linguri unt de arahide 
-1 banana 
-2 lingurițe semințe de chia 
-3 linguri ulei de cocos 
-70 gr ciocolata cu 95% cacao 

-deasupra are ricotta(300 gr)îndulcită cu miere(2 linguri de miere la 300 gr de ricotta si am pus și zeama de lămâie pentru ca îmi place gustul acrișor ,dar este Opțional ..de asemenea puteți adauga miere cât va place de dulce prăjitura )

Mod de preparare :
Am pus într-un bol toate Ingredientele pentru blat(nu am adăugat lichid absolut deloc pt ca banana a fost foarte coaptă și am încălzit și uleiul de cocos dar si ciocolata(ciocolata am topit-o pe aragaz la bain marie)dar dacă vi se pare ca este mult prea tare compozitia ,puteți adauga 1-2 linguri cu apa rece)..am amestecat bine totul și am pus intr-o forma rotundă ,am nivelat bine și am dat la frigider pt 30 de minute !

Am scos de la frigider compozitia care era bine închegată și am adăugat deasupra ricotta frecata bine cu mierea și zeama de lămâie)!
Puteți adauga peste prăjitura fructe de pădure sau fulgi de migdale!
Am tăiat prăjitura după aproximativ 1 ora!

3309afbb-b00a-47e3-a7f3-475f4ad8537a.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...