Jump to content
  • Bun venit!

Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Prăjitura integrală cu fructe!

Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente :
-300 gr căpșuni
-5-6 curmale date la blender cu putina apa(pt a obține o pasta dulce)
-1 banana mare ,bine coaptă
-2 oua
-30 ml ulei (eu am pus de cocos)
-250 gr faina de care doriți(eu am folosit integrală)
-1 praf de copt

Mod de preparare :
Am pus in vasul blenderului 200 gr căpșuni(am oprit 100 gr pt a le tăia felii subțiri și le-am asezat pe fundul tavii),banana și pasta de curmale ,am blenduit puțin apoi am adăugat ouăle și praful de copt după care și uleiul ..tot in vasul blenderului am adăugat faina puțin câte puțin pana am încorporat-o pe toată,apoi am lăsat-o 5 minute la odihna(in funcție de faina folosită,puteți adauga și 100 ml de apa dacă aluatul e prea gros,la mine nu a fost nevoie pt ca fructele au fost foarte zemoase și au fost suficiente pt faina folosită de mine)!
Pe fundul tavii ,in care am pus hârtie de copt ,am asezat felii de căpșuni(cele 100 gr oprite la început ) și am turnat compoziția obținută,am pus la cuptorul încins la 180 gr și am copt 40 de minute(dacă prăjitura iese puțin umeda e de la fructe nu pt ca ar fi necoapta)..se taie după răcire(după ce se răcorește bine ,se răstoarnă pe o farfurie astfel încât căpșunile sa fie deasupra)!

Imagine WhatsApp 2023-06-09 la 10.25.15.jpg

Imagine WhatsApp 2023-06-09 la 10.25.27.jpg