Monica Badea Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ingrediente : -300 gr linte (eu am folosit roșie ,cruda ) -100 gr făina de năut sau năut râșnit -1 linguriță tărâțe de psilium(înlocuiește oul) -3 graunti de usturoi pisat mărunt -sare și condimente -2 linguri ulei (eu am pus de masline) Mod de preparare : Am pus lintea la hidratat pentru 3 ore,apoi am scurs apa și am dat lintea la blender ! Am pus toate Ingredientele inclusiv pasta de linte ,într-un vas mai mare și am amestecat cu o lingura de lemn(compozitia e puțin moale de aceea se pun chiftelele in tigaia antiaderenta cu o lingura ..puteți coace chiftelele și la cuptor punându-le pe hârtie de copt și date la cuptorul încins la 180 de grade pt 30-35 de minute ) Eu azi am copt chiftelele in tigaie antiaderenta unsa cu pensula(cu puțin ulei)! După preferința puteți adauga in chiftele orice legume și condimente doriți! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.